2013. május 28., kedd

Újabb magyar produkció hódít a Briatin's Got Talentben

Már két magyar csapat is lenyűgözte a Britain’s Got Talent legendásan szőrösszívű zsűrijét: az Attraction után most a Freelusion Táncegyüttes mutatkozott be a brit tehetségkutatóban, és jutott tovább egyenesen a legjobb 45 közé.

Javában tart a Britain's Got Talent válogatója, ahol a szigetország kiválóságai mutatkoznak be a zsűri és a közönség előtt. Nagy kihívójuk akadt azonban, ugyanis mostanra két magyar tánccsapat is továbbjutott a 45 középdöntős közé.

Az Attraction nevű formáció még áprilisban mutatta meg tudását Angliában: lenyűgöző árnyék tánc produkciójukat a közönség könnyekig meghatódva, a szőrösszívű Simon Cowell pedig álló tapssal fogadta. A csapat vezetője Real Action, azaz Szűcs Zoltán, akinek neve az egykori Hip Hop Boyz-ból lehet ismerős.



A magyarok most másodszorra is megmutatták, hogy a nemzetközi porondon a helyük: a Freelusion Táncegyüttes a világon egyedülállóan alkalmazta a színpadon a 3D térvetítés technikáját interaktív tánccal vegyítve. A zsűrit ismét lenyűgözte a magyarok tehetsége, és úgy jellemezték a produkciót, hogy a jövő szórakoztató műsora, ami tíz évvel megelőzte korát.

bellacafe.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése