2013. január 21., hétfő

Saját családjuktól vásárolta meg kisgyerekeiket egy brit pedofil állat

Csak négy év börtönre ítélték azt a brit férfit, aki egy szegény bolgár családot vett célba: vagyonokat fizetett a szülőknek, hogy molesztálhassa gyerekeiket. A szülők három év börtönt kaptak.

Egy 11 és egy 10 éves bolgár testvérpárért fizetett Paul Renouf. A brit férfi ünnepnapokon és pár hetes nyaralásai alatt tartott igényt a kicsikre - számol be a Daily Mail.

A lap a bolgár bírósági iratokra hivatkozva azt írja: a férfi 60 ezer fontot fizetett áldozatai családjának azért, hogy kedvét lelhesse a testvérpárban. A nincstelen szülők pedig elfogadták az ajánlatot, ételt és ruhát vettek a pénzből - úgy tudni, később házat is vett a családnak.

Renoufot egyik szomszédja jelentette fel, aki az egyik aktus szemtanúja volt. A rendőrség akkor ütött rajta, mikor épp az egyik gyerekkel fajtalankodott.

- Csak úgy adták át egymásnak a kilincset a gyerekek, mintha a gyerekei lennének- mesélte az egyik szomszéd. A háromgyermekes, Jersey-beli brit férfi nem először kerül összetűzésbe a törvénnyel: három évet töltött már rács mögött pedofília miatt, szabadulása után azonban elhagyta Nagy-Britanniát.


Őt négy évre, a szülőket három évre ítélte a bíróság. Az aberráltnak egyenként 8500 angol fontnyi kompenzációt kell fizetnie mindkét kisgyereknek.

Bulgária kedvelt helye az európai pedofiloknak, s bár az ország 2007-es EU-hoz való csatlakozásával egy időben komolyabbra vették a pedofilok elleni vadászatot, a főleg brit, német és ausztrál pedofilok csak enyhe, néhány éves büntetést kapnak - amint azt ez az eset is bizonyítja. Hazájában Renouf életfogytiglant kaphatott volna, Ázsiában pedig bizonyos testrészeitől is megfosztották volna, mielőtt halálra kínozzák.

kuruc.info, Daily Mail nyomán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése