2013. január 24., csütörtök

Egymillió forintnyi labdát loptak el a Manchester Unitedtől

Szarkatúltengés van Angliában: most a listavezető Manchester United carringtoni főhadiszállásáról vitték el a lasztikat, mire a fiúk kiértek a pályára.

Jobban kellett volna sietni... És akkor nem történik az, mint a múlt héten, hogy a Manchester United szertárosai kihordják a pályára a méregdrága Nike Maxim labdákat – a goal.com szerint mintegy 1 millió forint értékben –, és mire a fiúk megérkeznek tréningezni, már csak a hűlt helyüket találják a játékszereknek.

A 43 hektáros területen fekvő carringtoni bázist 2.4 kilométernyi kerítés, valamint egy kisebb erdő öleli körül, ami elég, hogy távol tartsa a lesifotósokat – azonban kevésnek bizonyult a tolvajok ellen.

A klub persze feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és még jó, hogy a tetemes anyagi kár ellenére a csapat el tudott utazni egy négynapos katari edzőtáborozásra. A labdákat pedig, a nyomozás jelen állása szerint, Manchesterben és környékén már el is adogatták a tolvajok.

Az edzőpályák kirablása egyébként divatos tevékenység manapság Angliában: legutóbb a negyedik vonalban (League Two) szereplő Cheltenham Town kapcsán írtunk hasonló esetről, ahol az öltözőben hagyott értékekre repültek rá a tolvajok.

(nso)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése