2012. április 5., csütörtök

Gyöngyöspata feketén-fehéren: Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármestere Acton Townban (London)

Az angol és magyar sajtóban rengeteg hazugság jelent meg az elmúlt másfél évben Gyöngyöspatáról, a Jobbikról, Juhász Oszkárról, és úgy általában az egészséges, radikális magyar nemzeti gondolkodásról.

Gyöngyöspata egy csodaszép, alig háromezer lelket számláló falu Heves megyében, Gyöngyöstől 11 km-re. 

A faluban jelentős cigány kisebbség lakik. Közülük sokan segélyeken élnek, nincs tisztességes munkájuk, félelemben tartják a lakosságot, s az elmúlt években a falu melletti présházakat, borospincéket a szó legszorosabb értelmében a földdel tették egyenlővé, szétlopkodva mindent, ami mozdítható és tüzelhető volt. Az egykor csodaszép panorámát és turisztikai látványosságot nyújtó domboldalból kísérteties szemétdomb lett.



A dolgos falubelieknek elege lett a tolvajlásokból, a henyélésből és rombolásból. 2011 tavaszán a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület megjelenésével megszűntek a bűncselekmények, rend lett a faluban. A rendnek azonban nem sokáig örülhettek a lakosok, mert a liberális, magyarellenes sajtó, a magát nemzetinek hazudó magyar kormány, sőt, a külföldi sajtó is - Vancouvertől Fokvárosig - hazug hadjáratot indítottak a békére vágyó magyar lakosság rovására. 


Liberális jogvédő szervezetek, csoportosulások, médiumok hangos rasszista, kirekesztő, gyűlöletkeltő propagandába kezdtek, gyűléseket és fölvonulásokat tartottak a cigány lakosság védelmében, fasisztának, szélsőségesnek, gyűlölködőnek bélyegezve a falu rendjét őrző polgárőröket.

A hihetetlen erejű, nemzetellenes hadjárat elérte célját: egyre jobban fokozta az etnikai ellentétet a magyar lakosság és a cigány kisebbség között, mely egy alkalommal véres tömegverekedésbe torkollott, egy magyarnakszamurájkarddal levágták az ujját, többek koponyasérülést szereztek.


A magyar kormány ahelyett, hogy segítséget nyújtott volna, a rombolók mellé állt, és újonnan kreált törvényekre, rendeletekre hivatkozva betiltotta a polgárőr egyesületet.

A faluban megjelent egy amerikai vizsgálóbizottság is, egy "jogvédő" pedig busszal "menekítette ki" a faluból a "rettegésben tartott" cigányokat, azt a látszatot keltve, mintha a vöröskereszt szervezte volna a humanitárius mentőakciót . Az esetről hamar kiderült, hogy előre megszervezett médiaesemény volt, egy, az LMP - hez köthető " amerikai " ingatlanbefektető szponzorálásával.

A polgármester lemondása utáni választásokat a Jobbik jelöltje, Juhász Oszkár elsöprő fölénnyel nyerte meg, s hozzá is kezdett a rend helyreállításához. Mezőőrséget, faluőrséget hozott létre, közmunkaprogrammal munkára kötelezte a dolgozni nem akaró cigányokat is. A faluban helyreállni látszik a rend és a béke. Juhász Oszkárt ennek ellenére többek között az angol sajtóban is, mint magát a patás ördögöt, szélsőséges, fasiszta, cigánygyűlölő szélhámosként tarják számon. S bár a falu közbiztonsága helyreállni látszik, egy sötét provokátor mégis rálőtt a polgármesterre egy napja végeztével.



Április 15-én, vasárnap délután Londonban Ön is megnézheti magának ezt a patás ördögöt, és személyesen tőle hallhatja a kétes hírű falu sztoriját. 

Juhász Oszkár első ízben a brit fővárosban tart külföldi előadást. Ha kérdése, észrevétele van, jöjjön el, s kapjon választ személyesen Gyöngyöspata polgármesterétől, Juhász Oszkártól!


Néhány évvel ezelőtt már ízelítőt kaptunk az angol liberálisok vendégszeretetéből, amikor a Jobbik Britanniai Társasága alakuló gyűlését néhány tucat nyugdíjas, szivárványos hippi, bőrkabátos antifa és vörös szemű drogos próbálta megakadályozni, sőt, a mögöttük álló hatalomnak odáig elért a keze, hogy az ülésnek helyt adó kocsmát mondvacsinált okokkal bezáratták.


Ezért egy közös helyen fogunk találkozni, onnan megyünk a helyszínre, ahol az előadás lesz.

A találkozó helye: Acton Town Tube Station.

Időpont: 2012. április 15. vasárnap, 15-15.45 között.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, s buzdítunk mindenkit: ne a sajtónak higgyen, hanem jöjjön el és magától Juhász Oszkártól hallja az igazat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése