2012. november 22., csütörtök

Negyven percig lógott a levegőben a szakállába akadt mikulás (videóval)

Negyven percen keresztül lógott a szakállánál fogva egy mikulás az angliai Reading egyik bevásárlóközpontjában, miután beakadt a szakálla a kötélbe, melyen a mennyezetről ereszkedett alá.

Egy mikulás a szakállánál fogva csüngött a plafonról a Broad Street bevásárlóközpontban, a férfi szakálla a karácsonyi díszkivilágítás felkapcsolása közben akadt fenn egy kötélen.

Steve Chessell brit katona azt a feladatot kapta, hogy egy bevásárlóközpont tetejéről leereszkedve mikulásjelmezben lepje meg a vásárlókat. Az alkalmi mikulásnak minden bizonnyal sikerült nagy meglepetést okozni az összegyűlteknek, mert ereszkedés közben beakadt a szakálla a kötélbe és így a férfi több mint fél órára csapdába esett a magasban.

Chessell bizonyára nem egy gyakorlott mikulás, mivel könnyedén megmenekülhetett volna a kínos szituációból, ha egyszerűen leveszi a szakállát, ehelyett tehetetlenül csüngött a mennyezeten, miközben a pláza vásárlói láthatóan remekül szórakoztak a bajba jutott önkéntes mikuláson. 

Negyven percnyi himbálózás után azonban egy kollégája a segítségére sietett, leereszkedett egy másik kötélen és egyszerűen levágta a kötélre csavarodott állszakállat. (liveinfo)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése