2012. november 22., csütörtök

Magyar mikulás Manchesterben

A Manchester környéki magyarok fölhívása: Sok év kihagyás után újra eljön a Mikulás Manchesterbe! Mikulásváró és karácsonyi énekekkel készülünk, és itt lesz közöttünk a Magyar Mikulás is! Szeretettel várunk kicsiket és nagyobbakat egyaránt!

Időpont: December 8-án, Szombaton, 17:00 – 18:30-ig. 
Helyszín: St Augustine's Catholic Church, Manchester Metropolitan University, Lower Ormond Street, Manchester, M15 6BX, United Kingdom.


Belépő: felnőtteknek 2 font, gyerekeknek: 1 font, a Mikulás csomag ára 4,20 font.

Azonos tartalmú Mikuláscsomagokkal készülünk, magyar édességekkel (szaloncukor, franciadrazsé, magyar csokik stb.) és gyümölcsökkel. A Mikuláscsomagokat a Taste of Hungary Liverpooli Magyar Bolt kedvezményesen biztosítja számunkra.

Érkezéskor megkérjük a szülőket, hogy a bejáratnál adják le a szöveget, amit a Mikulás felolvashat a csomag átadásakor a gyerekeknek.

A Mikuláscsomagokat előre kell rendelni, és előre ki kell fizetni, hogy megfelelő számú csomaggal készülhessünk. A Mikulás csomagok megrendelési határideje: November 24. szombat.

Megrendeléseiteket személyesen tudjuk fogadni minden szombat este 18 óra és 23 óra között a szokásos Manchesteri Magyar Estek alatt a következő címen: St Augustine's Catholic Church, Manchester Metropolitan University, Lower Ormond Street, Manchester, M15 6BX, United Kingdom.

Aki banki átutalással szeretne fizetni az kérem jelezze emailben a peter.ujfalussy@gmail.com címen, és átküldöm a számlaszámot.

A belépőt a helyszínen a bejáratnál kell rendezni. 

A templom befogadó képessége korlátozott (250fő) ezért kérjük részvételi szándékotokat előre jelezzétek itt a facebookon. Kérjük azokat a személyeket/szervezeteteket, akik nem jönnek el az eseményre, ne jelöljék be, hogy részt vesznek.

Kérjük osszátok meg a program hírét, hogy eljusson a facebookkal vagy internettel nem rendelkező barátaitokhoz is!

Ujfalussy Péter
Észak Angliai Magyar Programok
peter.ujfalussy@gmail.com
07841 804670

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése