2013. április 24., szerda

Megerőszakolta és kirabolta fiatal áldozatát a Leeds United fekete focistája

A vád szerint megerőszakolt egy ittas nőt a Leeds United ificsapatának egyik játékosa, sőt még fel is vette a mobiltelefonjára az erőszakot. Simon Lenighan (18) a leedsi Etap Hotelben támadt rá a védtelen nőre egy másik férfival, Nathan Campbell-el (23) együtt, akivel aznap este találkozott egy bárban.

A húszas éveiben járó hölgy ismerte a focistát, és beleegyezett abba, hogy visszamenjenek Lenighan szállodájába egy italra. Másnap egy szobalány talált rá; a nőnek fogalma sem volt arról, hogy hol van, és hogy került oda. (Azért az ilyen húszas éveiben járó "hölgyeket" sem kell félteni, itt élők pontosan tudjuk, milyenek az itteni húszas éveiben járó "hölgyek". Pontosan azért nem emlékezett semmire, mert annyira józan volt a "hölgy". Nyilván úgy kellett a szobába ráncigálni.) Mint kiderült, a nemi erőszak után Lenighan és Campbell kizsebelte áldozatát, elvették a mobilját és a készpénzt is, ami nála volt. 



A szálloda értesítette a rendőrséget, amely lenyomozta a fiatal focistát, és megdönthetetlen bizonyítékot talált ellene a saját mobiltelefonján, ahol megtalálták a nemi erőszakről készült videófelvételt. A bíróság előtt mindkét támadó tagadta bűnösségét; ítélet később várható – írja a The Daily Mail.

Hogy pontosan mi történt, nem tudni, angol források csak azt említik, hogy mindkét elkövető telefonján fölvételeket találtak a meztelen nőről, de magáról a nemi aktusról nem tesznek említést. Az is benne lehet a pakliban, hogy a lány igenis tudatosan szexelt a fiúkkal, aztán elaludt, azok meg kirabolták és leléptek, de ő nem emlékszik semmire, annyira részeg volt. Az elkövetők ügyeltek arra, hogy ők maguk ne látszódjanak a fölvételeken - írják az angol beszámolók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése