2012. március 25., vasárnap

"A vidék jövője, a jövő vidéke" - Géczy Gábor előadása Londonban

A londoni Szent István Ház ad otthont egy igen érdekes vetített előadásnak. Géczy Gábor fizikus, természettudós, kutató évtizedek óta az önfenntartó közösségek szorgalmazója, igazi emberi közösségek, biofalvak, valódi életterek kialakításának harcos védelmezője, aki fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a végét járó fogyasztói társadalom mellett, helyett az életközpontú, hagyományos, magyar kultúrára támaszkodó életteret alakítson ki. Ezért hozta létre a MAG-ot (Mintaként Alkalmazott Gondviselés), mely csoport, életforma, célkitűzés, minta, szervezet és település is egyszerre. Rendszeresen tart előadásokat az egyre nagyobb számú érdeklődőknek szerte a Kárpát-medencében, most, ilyenformán Londonban, multikulturalizmus és fogyasztói társadalom fellegvárában is meghallgathatjuk őt.

Az előadást vetítőn keresztül nézhetik végig az érdeklődők, ami után kölcsönös eszmecserére és az elhangzottak megvitatására nyílik lehetőség. 

Géczy Gábor gondolatairól itt egészen részletesen, valamint ide kattintva és itt olvashat bővebben.

Az előadás 2012. március 30-án, délután 5 (17) órakor kezdődik a londoni Szent István Házban, 62 Little Ealing Lane, London, W5 4EA)

Ritka alkalom az ilyen, menjünk minél többen!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése