2012. június 14., csütörtök

Meztelen kerékpárosok zavarták meg a város nyugalmát

Idén is megrendezték a brit fővárosban a World Naked Bike Ride (meztelen kerékpáros menet) elnevezésű, aberrált rendezvényt.

A dolog nem áll másból, mint hogy tízezer kerékpáros vonul végig három órán keresztül London belvárosának legforgalmasabb pontjain - anyaszült meztelenül. Öregek, fiatalok, férfiak, nők, feketék, ázsiaiak, fehérek, angolok, külföldiek, homokosok, heterók egyaránt. Lényegében egy nagyméretű Critical Mass, csak még rosszabb, mert az emberek emberi mivoltukból kivetkőzve, legbensőségesebb tulajdonukat, a lélek templomát, testüket bocsátják közszemlére, csupán jópofaságból, a megújuló energiák mellett tüntetve, a kipufogók káros hatását hirdetve, és a kerékpárosok jogai mellett demonstrálva - a világ számos városában..

Ami a legelszomorítóbb, hogy az emberek, turisták nagy része csak mosolygott, vigyorgott a menet láttán, sőt, fiatal lánykák még fotózták is magukat egy-egy készségesebb meztelen férfival. Mindezt kisgyerekek szeme láttára.

Attól félünk, nem sok kell ahhoz, hogy Budapest utcáin is meztelenül vonuljanak bringásaink, hiszen a buziparádét is a brit adófizetők pénzéből támogatták.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése